7.11.2012

Oma kirja

Heippa!
Jospa nyt päivittäisin tätä blogia välillä.
Kerroin joskus jollekin että olen tehnyt omista ATC-korteista kirjan. Tein sen Ifolorissa ja sitä oli kiva tehdä. Olen tekemässä parasta aikaa jo uutta kirjaa koska uusia kortteja olen tehnyt jo niin paljon...että ihan kirjaksi asti. Tämä kirja on sitten vain ihan omaksi iloksi tehty ja muistoksi siitä kuinka erilaisia kortteja olen matkan varrella tehnyt. Joten tätä kirjaa ei saa mistään.  Olkoon tämä vinkkinä niille jotka haluavat jättää itselleen muiston omista tekemisistään.
Tässä muutama kuva kirjastani:
 

 

 
Tein tämän kirjan 2009 ja pari vuotta aikaisemmin olin jo alkanut harrastamaan ATC vaihtoa. Minua suunnattomasti inspiroi tämän oman kirjan tekemiseen Bernie Berlin tekemä kirja Artst Trading Card Workshop, create collect swap.
 


Oma kirjani poikkeaa siitä että en näytä yksityiskohtaisesti kuinka jonkun kortin olen tehnyt. Mutta olen kirjoittanut kyllä sinne mitä materiaaleja olen käyttänyt ym.
Innostuitko! Tämä vinkki on vapaa käytettäväksi.
 
Tekemisen Iloa kaikille!


  
 
 


12 kommenttia:

 1. Voihan nenä miten mahtava idea! Kuinka kallis tuollainen kirja on teettää?

  VastaaPoista
 2. kerrassaan ihana!! voi itku kun olisi itekkin hoksannut keväällä kun aloitin näitä kortteja väkertää. Mutta jospa jatkossa alkaisin korttejani kuvaamaan! aivan mahtava kirja ja hieno idea:)

  VastaaPoista
 3. Hyvä idea tosiaankin ja tuo alempi kirja löytyy minultakin. :)

  VastaaPoista
 4. Hieno idea, tuotapa täytyy itsekin harkita, kun ifolorin kautta kirjan teko on tuttua.

  VastaaPoista
 5. hieno kirja, olen itsekin ajatellut joskus tehdä tällaisen:))

  VastaaPoista
 6. Ehkäpä tuollainekin pitää joskus tehdä, vaikka korttikuvia vois kerätä sitä mukaa kun valmistuu. Ihana muisto kertakaikkiaan :) Hyvää Uutta Vuotta :)

  VastaaPoista
 7. Mahtava idea! Ei olisi kuuna kullanvalkeana tullut mieleeni, vaikka kuvakirjoja olenkin tehnyt. Upeita ovat korttisi kirjasta katsella!

  VastaaPoista
 8. Tervetuloa lkijakseni. Ilahduin kovasti.

  Tuo sinun kirjasi, jonka olet tehnyt aikaisemmin on minullakin aarrekirjanani. Siitä saa paljon silmäniloa ja innoitusta.

  Tuo kirjaidea omista korteista on MAHTAVA. Minä teen paljon paljon kortteja, ja ne lentävät taivaan tuulliin heti. En ole itselleni jätttänyt kortteja, sillä olen ajatellut, että ne löytyvät valokuvina omissa tiedostoissa ja blogissa. Arvaappa, tuleko niitä jälkeenpäin edes katseltua, kun on aina kiire tehdä uusia kortteja.

  Minut on tämä atc-harrastus vienyt mennessään täysin. Eilen aloitin tehdä Tarotkortteja atc-kokoisina :D (ovat höpönhöpön korttaja)

  VastaaPoista
 9. This is so cool! Full of beautiful ATC´s. :)

  I have a dream to collect mine in to a small book some day too.

  Thanks for becoming a new follower of my blog. I appreciate it alot.

  Have a great creative week!

  VastaaPoista
 10. Hieno idea. Minäkin olen tuota harkinnut mutta en ole vielä saanut aikaiseksi. Mulla on tuo sama atc-kirja. Se on tosi inspiroiva.

  VastaaPoista

Kk-vaihto Silkun kanssa

 Silkun kanssa vaihdot jatkuu. Heinäkuun pidimme lomaa ja elokuussa jatkettii. Elokuun vaihdon aiheena Frida Kahlo joka piti näkyä kortissa ...