Inspiraatio minussa...

Inspiraatio minussa...
...on kuin saalis kissalla, joskus on ja joskus ei :)

8.10.2018

Hassunkurisia kavereita

Tällaisia pastellinsävyisiä atc kortteja syntyi yhtenä päivänä.

Lähetä minulle sähköpostia tai vinkkaa minulle Facebookissa jos haluat vaihtaa:

luovavoima @ luukku. com


"Teekupit 1/3"


"Teekupit 2/3"


"Teekupit 3/3""Marie kedolla 1/3""Marie kedolla 3/3""Isopää 1/3"


"Isopää 2/3"
11 kommenttia:

 1. Vaude,miten hurmaavia.IIkk..voi vain hihkua täällä.Täytyy värkätä lisää että vähän kertyisi tuo vaihto laatikko minullakin.Noissa on ihana tyyli.

  VastaaPoista
 2. Oi miten hienoja kaikki! Mukavaa alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista
 3. Täällä kuolaan, värit ja sommitelmat ja kaikki niiiin ihanii :) Kun tästä talviunesta nyt herään niin pistän vaihtolaarini kuntoon tuoreilla korteilla :)

  VastaaPoista
 4. Wau mitä ihanuuksia. Minunkin on pakko tehdä vaihtareita ennenkuin voin vinkua itselleni

  VastaaPoista
 5. Kiva, että ehdotit vaihtoa! Toivomasi kortit on varattu sinulle. Minä toivoisin näitä kortteja: Onnellinen, Herraperhoset 2/2 ja Isopää 3/3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu! Nuo ovat sinulle! Laitan huomenna postiin ;)

   Poista
 6. Oletpas tehnyt paljon kivoja kortteja. Tuota erikoista tyyliä minullakin ollut mielessä tehdä, mutta vielä en ole käytännön asteelle päässyt. Varsinkin nuo kupit/päät ja viimeiset kukat-pää/vartalo inspiroi mua <3 Olet kyllä niin upean mielikuvituksellisesti yhdistellyt juttuja, multa ei onnistuisi ilman mallia :D Nytpä tiedän mistä katson mallia kun alan tekemään tälläisiä :)

  VastaaPoista
 7. Muuten, voitaisko vaihtaa muutama kortti tässä joku kerta, kunhan saan uuden askartelupöydän kunnolla laitettua valmiiksi? Mua kiinnostaisi tosiaan näistä korteista aika monikin mutta ainakin joku noista mistä mainitsin edellisessä kommentissani. Ja voin vaihtaa niin monta kuin vaan multa löydät vapaista. En tosin ole viime aikoina tehnyt uusia juurikaan.... mutta vanhempia löytyy kyllä runsaasti. Tässä suora linkki mun vapaisiin

  VastaaPoista