Inspiraatio minussa...

Inspiraatio minussa...
...on kuin saalis kissalla, joskus on ja joskus ei :)

10.4.2014

Peräsimiä...

Hah,
uusi sana, peräsimiä eli avaimenperiä ja viinipullonkorkkeja tuunasin muutama päivä sitten. Tykkään runsaudesta ja väreistä, niin kuin olette sen jo huomanneetkin. Kuvat ovat vähän heikon laatuisia tällä kertaa, mutta laitan kuitenkin esille NYT.
 
 
Avaimenperiä


Viinipullonkorkkeja. Susannalta sain innoituksen!
 

 
HUOMIO!
 
Kesä alkaa pikku hiljaa lähestyä, joten se tietää sitä, että minä harvemmin käyn päivittämässä blogiani. Minut saa kyllä kiinni sähköpostilla.  
Kauniit aurinkoiset ilmat vetävät minut ulkoilemaan ja hoitamaan puutarhaa Veksin kanssa.
 
Olen edelleen innokas vaihtamaan tai tekemään atc ja muita kortteja vaihtoon!
Älkää laittako vaihto kyselyjä kommentti laatikkoihin vaan lähettäkää minulle sähköpostia!
 
 7 kommenttia:

 1. Onpas kauniita peräsimiä! Tekisi mieli hipelöidä kaikkia vuorollaan ja ihastella niitä. Pitänee alkaa juomaan viiniä, että saisi korkkeja. :D

  VastaaPoista
 2. Aivan huikean upeita peräsimiä olet taiteillut! Ihanat värit ja nuo hapsut! Minäkin olin äsken tuolla pihalla riehumassa haravan ja kottareiden kanssa ;) Aurinkoa kevääseesi! Ja tietty Veksille terkut!

  VastaaPoista
 3. Kauniita ja runsaita peräsimiä :D

  VastaaPoista
 4. Mahtavia peräsimiä--kävisköhän tuohon veneeseen joka odottaa vesille pääsyä.Kevät on ihanaa aikaa ja silloin pitää rapsuttaa ja ..n.e.d..Vaan tuleehan sadepäiviäkin jolloin sormet syyhyää askarteluun. Ihanaa kun tuo Ikea on niin lähellä,,vaan oikeesti mukava on hypistellä.Itse viimeksi löysin kukille ikkunalaudan poistopisteestä.
  Mukavia rapsutuksia.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille!
  Pitänee kertoa, että en ole viinin ystävä, joten korkit ovat saatuja ;) Kirppikseltä löysin lisää avaimenperiä. Seuraava sadepäivä kun tulee niin silloin syntyy (ehkä) lisää peräsimiä, hih.

  VastaaPoista