5.6.2020

TN Toukokuu

Toukokuun TN sivut syntyivät ihan tuosta noin vain, hups!

Viikko 1-2   Vappu,  kerro se kukkasin ja äitienpäivä
Voit tehdä oman maun mukaan aukeaman ja sivut, käytä ylläolevia ideoita. Nyt on yhtä juhlaa koko toukokuu. Mitä sinä teet vappuaattona, minkälainen on sinun vappusi? Entä miten äitienpäivää juhlit?

Viikko 3  Kevään värit, mitä värejä näet ympärilläsi.
Jälleen oman maun mukaan, ylläolevia ideoita käyttäen. Luonto, sieltä löytyy värejä ja ikkunastakin katsottuna paljon.
Viikko 4-5 Puutarhamessut kalenterissasi ja helluntai.
Koska emme voi nyt mennä puutarhamessuille, rakenna se sivuillesi, googlaa kuvia erimaiden messuista mitä siellä on ollut viime vuonna tarjottavaa, tee aukeama, sivut juuri siitä messuosiosta joka sinua kiinnostaa ja laita myös siitä maasta jotakin kuvaa missä messut ovat olleet. Näin olet päässyt pienelle matkalle puutarhan upeaan maailmaan. Ei unohdeta Helluntaita ja heilaa, ennen vanhaan juhlittiin , pukeuduttiin parhaimpiin jalähdettiin heilan hakumatkalle. Joten laita esiin upeita vaateluomuksia, tutustu helluntain perinteeseen, ensimmäiset vihdat tehtiin helluntaisaunaan jne. Tee oma helluntaiitsellesi vaikka sinulla heila jo olisikin. Voit vaikka tehdä upean kakun heilallesi ja laita kakkukuva että resepti esiin muillekin iloksi. Tai mitä ikinä keksitkin aiheesta. Mitä sinä teet helluntaina?

2 kommenttia:

Joulukalenteri 2023

 Vaihdoimme Tarja K:n kanssa atc joulukalenterit. Tässä näytän ne kaikki ja järjestys on sekainen, kun sain uuden puhelimen, kuvat eivät kop...