Inspiraatio minussa...

Inspiraatio minussa...
...on kuin saalis kissalla, joskus on ja joskus ei :)

29.9.2016

Tuumaustuoli, alttari, toimisto ja puuhapaja

Hiphei!
No nyt, vihdoinkin saan teille esille kuvia minun luovuuden luolastani. Olipa vaikea kuvata pientä huonetta. Otin sitten yksityiskohdistakin kuvia. Tämä on vähän muuttunut sitten viimeksi kun olin ottanut kuvan työpöydästäni. Tämä järjestys on nyt mukavampi ihan fengshuinkin takia. Huoneesta lähti pois kahden istuttava vuodesohva joka oli nykyisen valkoisen kaapin paikalla (alttari).


Eteisestä päin on näkymä "toimistoon". Ikkunan  alla on tuumaus tuoli.

Oven takana on vitriinikaappi jonka päällä on aarteita. Samaisella seinällä tuolla oikeassa laidassa
on tämä ihana taulu. Vaihtuvaa taidetta joka kuukausi. Nyt Vuorossa Sussun taideteos "Vaahtokarkki hevonen". Tästä kun menemme ikkunaan päin
ikkunalta löytyy Killinkosken kirppikseltä löydetty  tiffanilasityö.


Kun astuu sisään huoneeseen tulee vastaan kaksi maailmaa.

"Toimisto" ja
puuhapaja. Pöytä ja kaappi ovat Ikeasta.

Kutsun tätä alttariksi. Iso taulu vasemmalla on minun isäni maalaama öljyvärimaalaus, sinisävyinen oma enkelini on maalannut Marja-Elina Kukkonen ja vihertävä enkelitaulun on maalannut Ankelienkeli. Enkeli taulut ovat ja pysyvät siinä.

Isäni yllätti minut yhtenä päivänä ja antoi minulle tuon intiaanipäävaasin. Sille löytyi heti käyttöä.

Kon Marituksen ansiosta laatikoista löytyy kaikkea tarpeellista ja jokaisella on oma paikkansa. Tuossa hyllyllä on minun kuva nuken muodossa. Minulla on hoikat jalat ja pullea vatsa :)

Pöydältäni löytyy aina viimeksi saadut kortit ja kirjaset ym. Taulun kehykseen on nyt sujahtanut Sussun taideteos "Tule kanssani leikkimään". Minulla on tässä huoneessa kaksi kehystä joissa vaihtuu kuukausittain taideteos.

Alttarilla on lapista tuotu oksa jossa roikkuu tällä hetkellä Sussulta saadut mollat ja Silkulta saatu ihana sydän koriste, kiitos näistä ihanuuksista!

Yksi kuva vielä alttarilta.

Nurkka josta löytyy hyllypapereita, paperikasseja, tapettia ja lankoja. Langat ovat isossa lasiastiassa.


Kaksi maailmaan yhtyy tässä kuvassa. Toimisto ja puuhapaja. Seinällä on minun maalaamat akvarellitaulut.

Verhon löysin Prismasta se on Vallilan mallistoa. Ihastuin tähän heti ensi näkemältäni.

Tällainen puuhapaja minulla on. Minkälainen on sinulla?

IHANAA PÄIVÄN JATKOA KAIKILLE!


8 kommenttia:

 1. Waude! Mahtavaa päästä kurkistamaan sinun puuhapajaasi! Ihana tuo isäsi maalaama taulu!!! Hänhän on upea taiteilija!!! WAUDE!!! Kylläpä tuolla on mukava luoda kauniita juttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuossa tuumaustuolissa istun välillä ja katselen alttarille päin, siinä osa ideoista syntyy :)

   Poista
 2. Yhdyn edellisen.Kiva nähädä sinun luova maailmasi.Kaunista ja herkullisia värejä ,tauluja ja kaikki.Todella luova maailmasi.Kiitos kommentista,ehkäpä taas tekee mieli askarrella kunhan asetutaan aloilemme.Laittelen viestiä kun niin käy.Mukavaa talven odottelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle ja kiitos yllätyspostista!!! Mukavaa matkaa sinulle auringon lämpöön <3

   Poista
 3. On sinulla upea huone missä varmasti viihdyt:) Ihania tauluja kaikki ja ihanasti sinulla askartelutavarat järjestyksessä, kiitos kun saimme kurkata ♥ Mukavaa syksyistä perjantaita sinulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle Silkku! Mukavaa syksyä myös sulle!

   Poista
 4. Hauskasti on erillinen "toimisto" ja "puuhapaja". MInulla ne yhdistyvät samalla päydällä, mikä on muuten samanlainen Ikean kirjoituspöytä. Minulla vaan tuo pöytälevy taitaa olla pidempi. Alttari on myös hieno.
  Kiva, kun esittelit oman tilasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Toimisto ja puuhapaja olivat yhtä silloin kun pöydät olivat ikkunan alla. Me mietittiin kauan myös sitä pidempää pöytälevyä tuohon, mutta ei haluttu luopua tuosta tietsikka pöydästä. Sitten ratkaisu oli tällainen kuin nyt on. Kiitos kun kurkistelit!

   Poista