Inspiraatio minussa...

Inspiraatio minussa...
...on kuin saalis kissalla, joskus on ja joskus ei :)

21.3.2016

Muutama kuvajainen

Laitan tähän muutaman kuvan yksityiskohdista "työhuoneestani".
 
Sain tällaisen korttitelineen äidiltäni. Se on nyt ahkerassa käytössä. Vaihdan siihen aina sitä mukaan atc kortteja kun saan niitä ;)
 
Työvalaisimen varressa on paikka ihanille esineille. Nämä olen saanut Sussulta, kiitos! 

Tietsikkapöydön yllä on tällainen hyllystö joka pursusi tavaraa. Nyt olen sen siivonnut Kon Mari hengessä ja niin tuli ihanasti tilaa. Vihertävät laatikot ovat nyt tyhjiä...tavarat lensivät maailmalle kun niitä on mulle kertynyt niin paljon. Joka laatikossa oli samoja tavaroita, nyt ei enään ole.

Taittelin vanhan kirjan tällaiseksi "muistitauluksi" Siihen on kiva laittaa saamia postikortteja ja muita muistilappusia...laskuja ym :)


7 kommenttia:

 1. Kylläpä tuli siistiksi! Kiva nähdä kuvia sun askartelutilastasi ;) laitoin sulle tänään spesiaalipostia tulemaan, eli kiitoslahja niistä antamistasi tipehööreistä ;) toivottavasti tykkäät...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sinulle! Juu, siisti tuli. Mä ajattelin postailla välillä mun nurkkia ja Kon Mari asiaa samalla. Mä olen järjestänyt teipitkin hienosti. Näet joskus :)

   Poista
 2. Ihana työtila sinulla! Kaikki löytyy varmasti nyt helpommin;) Miäkin tein viime Jouluna vanhasta kirjasta tuollaisen telineen ja Jouluna se toimii Joulukorttien pidikkeenä ja muutoin siinä on keskeneräiset työni;) Mukavaa päivää sinulle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minulla on toinenkin taiteltu kirja joka toimii jouluna samoin kuin sinulla.

   Poista