2.5.2014

Heissan!

Heissulivei!
 
Hiljaiseloa mun blogissa. On ollut niin ihanaa hääriä pihalla ja muutenkin nauttia ulkoilusta ja auringosta. Pääsiäinen ja vappu menivät hurahduksella ohi.
Tulossa on kuitenkin (lähiaikoina?) art journal kirjanen jota olen tehnyt hitaasti ja hartaudella Tarja O:le vaihtoon. Aihe on minulle vaikea, mutta kuitenkin erittäin mieluinen. En kerro tässä muuta kuin, että HITAASTI HYVÄ TULEE, vai tuleeko, sen näkee sitten kun on työ valmis.
 
Niin, minun työpöytäni ei ole ENÄÄN näin siisti, vaan on paperin ja nauhojen peitossa!
 
Ulkona ei viherrä vielä mitään, mutta tiluksia vahditaan kovasti.
 
Kuva tulevasta art journal kirjasesta...en paljasta enempää ;)
 
VALOVOIMAA PÄIVÄÄSI!
 
 
 
 
 


3 kommenttia:

  1. Kiitos. Meillä satoi uuri rakeita. Piha kyllä jo vihertää muuten ja simujs on köynnöksissä ja pihan koivuissa jo pienet lehdet. Ihanaista toukokuuta ja kyllä-hilijaa hyvä tulee.

    VastaaPoista
  2. ♥Hyvää alkanutta toukokuuta!..juu, täällä paistaa aurinko...ja sitten sataa räntää...jne...vaihtelevaista..

    VastaaPoista
  3. Oi mielenkiinnolla odotan että pääsen näkemään upean uuden Artjournalisi ;) Oltiin äsken Lunan kanssa kävelyllä ja raekuuro yllätti meidät. Nyt kun tultiin täyttä laukkaa sisälle niin aurinko taas paistaa ;) Taitaa luonnonhenget olla vähän ilkikurisella tuulella ;) Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Joulukalenteri 2023

 Vaihdoimme Tarja K:n kanssa atc joulukalenterit. Tässä näytän ne kaikki ja järjestys on sekainen, kun sain uuden puhelimen, kuvat eivät kop...