11.6.2013

Maze-book

Heippa!

Vaihdoin Tarja O:n kanssa mazebook:t atc-korteilla varustettuina. Mazeen tehtiin kuusi korttia. Tässä kuvia minun tekemästäni mazesta. Käytin tähän mazeen skräppäys paperia (kansiin) ja paperikassin (ruudulliset sivut).




 
 

Otin atc:ta vähän huonot kuvat mutta saa kuitenkin selvän minkälaisia ne ovat. Minusta oli haastavaa tehdä pitkästä aikaa mazebook. Mutta harjoittelu tekee tehtävänsä tai sanotaan että (ei ihan) mestariksi.
Tein sitten toisenkin mazebookin . Tein sen alkuperäisellä ohjeella jota olen käyttänyt aikaisemminkin tekemissäni mazeissa. Se on helppo ja kiva tehdä. Linkitän tähän ohjeen. Kertokaa minulle jos linkki ei toimi!?
 
 





 
Annan tämän mazen lahjaksi ystävälleni. Lisään siihen vain muutaman valokuvan ja runon muistoksi yhteisistä vuosista. Näitä on kiva antaa lahjaksi. Kun tekee mazen lahjansaajan näköiseksi niin on varmasti mieluisa lahja.
 
 

 
 




6 kommenttia:

  1. Upea, tällaista Maze bookia täytyy kokeilla.

    VastaaPoista
  2. Nää on niin upeita juttuja!!!!

    VastaaPoista
  3. Kauniita kirjoja ja kortteja olet tehnyt!:)
    Nimimerkistäni pääset yhteen mazebook ohjeeseen jos haluat vilkaista.

    VastaaPoista
  4. Kiitos Täti Punainen! samalla mazebook ohjeella olen tuon alimmaisen kirjan tehnyt.

    VastaaPoista

Joulukalenteri 2023

 Vaihdoimme Tarja K:n kanssa atc joulukalenterit. Tässä näytän ne kaikki ja järjestys on sekainen, kun sain uuden puhelimen, kuvat eivät kop...