Inspiraatio minussa...

Inspiraatio minussa...
...on kuin saalis kissalla, joskus on ja joskus ei :)

8.11.2012

Pikku laatikoita, tikkuaskeja

Joulu lähestyy yllättävän nopeasti. Piti tehdä muutamaan pakettiin pientä kivaa. Kynttiläpaketteihin tein tai päällystin tikkuaskeja mukaan. Paperit ovat skäppipapereita. Niiden jämäpaloja kun on joka laatikossa sikin sokin...pitäisikö nekin järjestää, hih. Sain tälläiset aikaiseksi tällä kertaa.
 
Seuraavan satsin päällystän jouluisemmalla paperilla. Vielä pitäisi löytää jostain kaupasta takkatikkuja. Niitä sellaisia pitkiä. Ne askit päällystän mm. kukilla ja helmillä. Askeja voi käyttää uudestaan niin kauan kuin raapasupintaa riittää. Ja voihan aina raapasupinnan leikata jostain muusta askista ja liimata vanhan päälle. Nimittäin itse olen tehnyt niin kun tykkään kauniista askeista enkä halua hävittää sellaista. Näin ne ovat ikuisia ja aina käytössä...jos niin haluaa.
Eikun askeja päällystämään!
 
2 kommenttia:

  1. Kauniita ovat!
    Viime jouluna nämäkin kynttilöiden kera oli lahjasäkissä täälläkin. Ja sit ihan uniikkeja askeja tulostetulla valokuvalla. ;)
    Vinkkinä, kun tuo raapimispintahan kuluu, voi sellasen raapimispinnan laittaa tagikorttiin. Silloin sen kortin voi vaihtaa aina tarvittaessa, jos haluaa askin säästää vahingoittumattomana. Tosin ne raapimispinnat saa vain tuhoamalla uusia askeja sitä varten... Parempi kai sekin, kuin heittää pois tuollainen aarre?

    VastaaPoista