9.11.2012

Ihmeiden aika ei ole ohi

Tein kolme atc-korttia ja sarjan nimi on IHMEITÄ JA ILMESTYKSIÄ. En laita tätä vielä tuonne vapaisiin. Vaan tunnustelen olisiko tälläiselle aiheelle sarkaa täällä korttimaailmassa. Tein näistä korteis mahdollisimman yksinkertaiset jotta se ihme niissä säilyisi...jos näin hauskasti voi sanoa.
 

Tämä sarja voisi olla vaikka kuinka monta korttia mutta tuo kolme tuntui tässä nyt mukavalta. Ihmettelen tätä nyt itse vähän aikaa ja ehkä kehittelen jotain muuta seuraavaksi. 
Tästä onkin tullut jo paljon kyselyjä eli ottajia olisi paljon. Varaan tämän sarjan Sailalle.
 



4 kommenttia:

  1. tosi kauniita herkkiä kortteja! kiva että uskallat tekemään sitä miltä itsestä sillä hetkellä tuntuu:) teinhän minäkin ikoni kortteja ja ajattelin ettei kukaan halua mutta niin vain löytyi paikka niillekkin:) ja tietäisin kyllä heti parikin henkilöä kuka nuo haluaisi:)))

    VastaaPoista
  2. No minä ainakin haluaisin kaikki kolme. Sain kuusi Tarja O:n ikonikorttia

    VastaaPoista
  3. Upeita kortteja. Kyllä olis kelvannut minullekin :) Ja nämä kortit sopisivat kyllä Manumiinan (eli minun) marraskuun enkelikalenteriinkin.

    VastaaPoista
  4. Minullekin kelpaisivat.

    VastaaPoista

Joulukalenteri 2023

 Vaihdoimme Tarja K:n kanssa atc joulukalenterit. Tässä näytän ne kaikki ja järjestys on sekainen, kun sain uuden puhelimen, kuvat eivät kop...