Inspiraatio minussa...

Inspiraatio minussa...
...on kuin saalis kissalla, joskus on ja joskus ei :)

1.10.2012

Innostus uusista kuvista

 
HEIPPARALLAA!
 
Vierraillessani Silkun blogissa näin mitä ihanaa hän oli siellä puuhaillut ja samalla bongasin häneltä muutaman kuvan jotka olivat jaossa. Niistä innostuneena sitten tuhersin ATC-kortin joka on taitekortti eli kaksi puolinen. Tässä kuva kortista ja kortin nimi on " Totuus viattomuudesta".
 


 
Tämä kortti ei ole vielä vapaana vaihtoon. Korttiin olen siis käyttänyt Silkulta leimaillun teipinpalan ja tekstuurimaisen taustan jossa on vihreää, keltaista ja sinistä. Harvoin saa mitään ilmaiseksi. Kiitos Silkku tästä mahdollisuudesta!
 

 
 
 

5 kommenttia:

 1. Ihania on. Lupasin sitä postia sinulle mutten ole ennättänyt vielä postittaa kun tuo muutto haittaa harrastuksia-jospa sen lähipäivinä saan vietyä. paksu kirje on pakattu(se deko).

  VastaaPoista
 2. aivan ihana!! sinulla se on taito hyppysissä, mitä vaan teetkin, tosi kaunista tulee! upea.

  VastaaPoista
 3. Palasin takaisin Bloggeriin... :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kun kävit blogissani! Löysin tänne vahingossa kun etsin ÄMMIÄ hän kun haluais osallistuu mun kiierrätys haaste ja vaihto blogini adventtikalenterin vaihtoon mutta yhteystiedot on jääneet laittamatta.
  Olis ollu kiva tavata syksyllä tampereella mutta aina ei voi onnistuu, mutta kattellaan jos talvilomani aikana järjestäisin toisen ATC live vaihdon Tampereella. Asun Somerolla ja työt on sellasii että on vaikee muuten ku loma aikaan tietää ajoissa milloin on esim. viikonloppu vapaa.
  Käy toistekkin blogissani ja myös siellä kierrätysblogissani

  VastaaPoista