Inspiraatio minussa...

Inspiraatio minussa...
...on kuin saalis kissalla, joskus on ja joskus ei :)

25.9.2012

Kiitoksia ja maatuskia

No niin...
 ja uskalsin taas tännekin, opettelemaan bloggerin ihmeellisyyksiä. Kiitos Anskulle hyvistä ohjeista ja vinkeistä ja teille muillekin kannustuksesta olla ja tehdä tätä blogia!
 
Kortteja olen vaihdellut tiuhaan ja jatkossakin vaihdan. Olen saanut  ihania kortteja vaihdossa niin uusilta kuin vanhoiltakin vaihtokavereilta. En kuitenkaan laita heiltä saamia kortteja tänne esille vaan koitan oppia laittamaan linkin " to " kohdalle josta pääsette vaihtokaverini sivuille ihailemaan heidän kättensä töitä.  Vielä sitä linkittämistä en ole oikein oppinut joka paikkaan tekemään ....mutta... juu naurakaa vain, te jotka jo osaatte..kyllä mä vielä kans sen opin :)
 
 
Kiitos Tarja O! Koskaan ei voi kyllin kiittää ja ihailla korttejasi liikaa.
Mistäpä oikein tiesitkin että tykkään maatuskista, hih. Ihanat korvikset!
 
 
Maatuskia tosiaan on vilissyt mun työpöydälläni itsetehdyissä pussukoissa ja kansionpäällisenä. Löysin jopa joskus tarrojakin. Magneetteja on jääkaapin ovessa. Pitäisiköhän oikein tehdä maatuskakankaasta kotimekko. Sellainen työasu olis kyllä minulle ihan suotavaa koska sottaan ihan hirveästi kun askartelen...olen liimassa ja lakassa aina..sormet jää toisiinsa kiinni ja jne, hih.
 
 
Vappaat atc-korttini ovat tallessa kansiossa. Samoin on myös kaikki vaihdossa saadut korttit. Jokaisella kaverillani on oma osio kansiossa josta niitä on helppo käydä ihailemassa. 
 

 


5 kommenttia:

 1. ole hyvä vaan maatuska korviksista:) ihania pussukoita olet tehnyt ja mahtavat kansion kannetkin. sievää kangasta:)

  VastaaPoista
 2. ...Kiva, ett pitkästä aikaa löysit taas korttejani mitä vaihtaa:) Laitan sulle sähköpostia:)

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo kansio! Onko se irtopäällysteellä vai oletko ikipäällystänyt tuolla maatuska-aiheella? Mullakin on kansiossa atc-kortit, mutta ihan taiteilin toisella tavalla kansion. Ihastelen tuota sun kansiota kyllä kovastikin.

  VastaaPoista
 4. Ihana atc-kansio! Onko tuo päällinen irrotettava? itsekin säilytän atc:t kansiossa. Myös saadut.

  VastaaPoista
 5. heippa ViliMarika! Tuo on irtopäällinen. Kätevä , jos likastuu niin voi heittää pesukoneeseen. Minulla on kans saadut omassa kansiossaan...ne kansiot odottavat vielä päällistä.

  VastaaPoista